7 minciuni pe care să nu le spui niciodată

pinocchio

Toată lumea minte, spunea un personaj dintr-un serial celebru. Dar, uneori, minciuna are picioare scurte şi răul pe care îl face este mai greu de reparat, sau chiar imposibil de iertat. Vezi care sunt acele 7 minciuni pe care să nu le spui niciodată.

 

Orgasm

Deşi uneori este tentant să mimezi un orgasm, nu faci decât să-ţi tragi singură preşul de sub picioare. Dacă tu nu îi transmiţi partenerului tău ce şi de ce nu merge, cum ai vrea să ştie ce şi cum să îmbunătăţească?

Aspectul fizic (întâlniri pe Internet)

Toată lumea minte când vine vorba despre greutate, înălţime, centimetri în talie, sau mărimea sânilor (toate femeile care au purtat burete ştiu despre ce vorbim aici).
Când vine vorba despre întâlniri cu oameni pe care i-ai cunoscut online, un lucru este esenţial: să nu minţi în privinţa aspectului fizic.
Încrederea într-o persoană pe care o cunoşti pe net este oricum şubredă, dacă începi relaţia cu o minciună, ce şanse aţi putea avea în viitor?

 

Sănătatea mintală

Depresia, anxietatea, comportamentul compulsiv sau alte boli psihice nu vor dispărea dacă le ignori. În plus, dacă nu spui nimănui şi nu recunoşti că ai o problemă, cum te aştepţi să fii înţeleasă şi ajutată? Astfel de boli se tratează greu şi este nevoie de multă voinţă şi ajutor pentru a trece peste un episod de criză. Nu te păcăli singură şi nu minţi pe nimeni în legătură cu ceva atât de serios.

Te iubesc

Nu spune „te iubesc” decât dacă simţi cu adevărat asta. Este crud şi nedrept şi laş să o spui şi apoi să iei înapoi asemenea cuvinte, cu toată însemnătatea lor.

 

Am nevoie de tine

Nu te minţi singură şi nu induce în eroare o persoană dacă ai nevoie de ea dintr-un motiv sau altul.
Dacă iubeşti sau nu pe cineva, dacă stai cu un bărbat pentru banii lui, dacă înduri o persoană toxică în viaţa ta pentru că o iubeşti, toate aceste motive îţi aduc nefericire multă şi frustrări. Fii sinceră cu nevoile tale şi nu te lăsa dusă de val în situaţii care îţi fac rău.

Greşeli la locul de muncă

Dacă faci o prostie şi încerci să-ţi acoperi urmele, descoperirea neregulii s-ar putea să-ţi aducă mai multe prejudicii decât adevărul pe loc.
Orice ar fi, rişti să suferi consecinţe mai grave dacă ascunzi adevărul sau fugi de el.

 

Ce-i spui doctorului

Mai ales când vine vorba de specialiştii în ginecologie, dar şi dacă ai probleme de sănătate, nua scunde niciodată lucruri medicilor.
Chiar dacă ştii că nu ai voie să fumezi şi o faci, sau dacă ai băut înainte de nişte analize, este mai bine să spui adevărul, ca să nu te trezeşti cu o examinare greşită, un diagnostic greşit sau boli de care să nu ştii pentru că ai ascuns informaţii.
Cu sănătatea nu te joci, aşa că medicul trebuie să ştie toate datele, chiar dacă ţie ţi se par irelevante sau neimportante pentru consultaţie.
Sursa foto femeie tăcere: Shutterstock

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?