8 INSULE PE CARE AI PUTEA SĂ-ȚI PETRECI CONCEDIUL

Vă avertizez încă de pe acum: acest articol conține multe nuanțe de albastru, verde și multă visare. Căci la asta ne gândim când vine vorba despre insule. Eu, dacă mi-aș permite, m-aș muta pe una chiar mâine, cu condiția să fie cald tot anul și să mă pot bucura de nisipul fin și apa oceanului în nuanțe de turcoaz așa cum se cuvine. Dar pentru că momentan acest lucru nu este posibil, pot oricând să plec într-o vacanță de câteva zile pe una dintre minunatele insulițe.

Astăzi vă prezint 8 dintre ele, pe care eu le ador și pentru care am strâns și niște oferte destul de bune (dacă vă grăbiți). Fiecare insuliță vine la pachet cu link-ul ei propriu, care vă va conduce exact spre locul cu oferta, de care trebuie neapărat să profitați.

Acestea sunt cele 8 insule pe care vi le recomand a le exploata vara aceasta:

1.Rodos

Rodos

 

 

Rodos este cea mai mare insulă din grupul de insule Dodecanese și se află în Marea Egee, sau mai bine zis, la intersecția dintre Marea Egee și Marea Mediterană. Este cel mai însorit loc din Grecia, cu cele mai bune condiții climatice pentru o vacanță perfectă. Orașul Rodos este foarte verde și curat, cu multe parcuri cu copaci vechi maiestuoși. Pentru cineva care este dependent de mâncarea pe bază de pește și fructe de mare, mâncărurile specifice din acest loc sunt excelente.

 

 

 

2.Corfu

Corfu

 

Insula Corfu mai poartă denumirea și de Insula de smarald, asta datorită nuanței apei. Insula se află în Marea Ionică și atrage anual aproape un milion de turiști.În Corfu veți găsi foarte mulți măslini.

 

 

 

 

3.Sardinia

 

  sardinia-516860_1280

 

 

 Sardinia este unul din cele mai vechi tărâmuri din Europa, asa ca, găzduiește numeroase situri fascinante la fiecare pas. Situată în mijlocul Mării Mediterane, Sardinia este o regiune în principal muntoasă, fără vârfuri înalte, cu un vast și fermecător mediu natural.

 

4.Zakynthos

 

zakhytnos

 

 

 

Despre Zakynthos se spune că a fost insula preferată de Artemis și Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adânci, clare și albastre, peșterile de la malul marii, apusurile magice și climatul blând.

 

 5.Creta

 

 

crete-1096215_1920

 

 

 

Creta este cea mai sudică insulă greacă la Marea Egee, constituind una din provinciile Greciei. La rândul ei, provincia Creta cuprinde următoarele 4 prefecturi: Cania, Heraklion, Lasithi și Rethimno.

 

6.Mallorca

 

 

mallorca

 

 

 

Mallorca este cea mai mare insulă spaniolă. Este localizată în partea de vest a Mării Mediterane, la circa 170 km de coasta unde este situată Barcelona și face parte din arhipelagul Insulelor Baleare.

 

 7.Tenerife

 

tenerife-160782_1280

 

 

Tenerife numită si “Insula Primăverii Veșnice” este una din puținele  destinații europene unde se poate face plajă tot timpul anului.  Insula fascinantă cu plaje spectaculoase, vulcani, munți, păduri luxuriante este cea mai mare insula din Arhipelagul Canare, situată la numai 300 km de coasta Africii de Nord

 

8.Mauritius

 

mauritius-1280609_1920

 

 

Mauritius, cunoscută oficial ca Republica Mauritius, este o țară insulară din largul coastelor continentului african în sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 km est de Madagascar.

 

 

 

 

Care dintre cele 8 insule este următoarea pe lista ta de destinații exotice?

 

Credit :  femeia25plus.com

 

Lasa un comentariu :

Comentarii

©2020 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |    |   ABCMolise  |

 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?