Cozonac leopard

Este anotimpul şi perioada dulciurilor! După ce Moş Nicolae ne-a lăsat în ghetuţe câteva dulciuri gustoase, acum este timpul să ne descurcăm după ce le-am epuizat. Cozonacul Leopard este un produs preparat după o reţetă franţuzească.

Ai nevoie de:
375g făină
35g zahăr
o lingură de drojdie
jumătate de lingură de sare
250ml lapte
unt moale
cacao
cărbune bamboocha

Într-un bol, amestecă făina, zahărul, drojdia, sarea şi laptele. Frământă aluatul pentru 20 de minute cel puţin şi adaugă 20g de unt moale. Formează o bilă de aluat şi păstrează separat o gogoaşă de 320g şi ţine-o afară pentru o oră. Pune gogoaşa obţinută separat într-un bol acoperit de o folie de plastic.

Lasa un comentariu :

Comentarii

©2019 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |    |   ABCMolise  |

 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?