Covasna: Unsprezece muncitori au ajuns de urgenta la spital, intoxicati cu o substanta necunoscuta

Unsprezece angajati ai unei fabrici din Sfantu Gheorghe au ajuns de urgenta la spital, vineri. Acestia au fost intoxicati cu o substanta necunoscuta si au lesinat, chiar in timpul programului, iar ceilalti angajati ai fabricii au fost evacuati.

Autoritatile fac cercetari la fata locului pentru a determina substanta necunoscuta, dar si sursa acesteia, cei aproximativ 800 de muncitori parasint de urgenta incinta.

Marius Tolvaj, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, a declarat ca 11 angajati ai unei fabrici de volane din Sfantu Gheorghe au lesinat dupa ce s-au intoxicat cu o substanta necunoscuta.

Toate cele 11 persoane, dintre care noua sunt femei, au fost transportate cu ambulante la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe.

Restul angajatilor aflati in fabrica la momentul producerii incidentului, aproximativ 800, au suspendat activitatea si au fost evacuati.

Nagy Demeter Istvan, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Sfantu Gheorghe, a declarat ca persoanele aduse la spital nu sunt in stare grava, cativa dintre ei fiind deja lasati sa plece acasa, iar ceilalti fiind sub permanenta supraveghere medicala

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) au trimis la fata locului specialisti, acestora alaturandu-li-se persoane din cardul Angentiei pentru Protectia Mediului, Directia de Sanatate Public si Inspectoratu Teritorial de Munca. Echipele au demarat o ancheta privind acest caz.

Sursa: Mediafax.ro

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2019 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?