Decizie radicala luata de unul dintre cei mai mari muzicienii ai lumii. Si-a sters conturile de Facebook, Twitter si Youtube

Unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii a luat o decizie radicala in privinta legaturilor sale cu retelele de socializare. El si-a sters conturile de pe Facebook si Twitter, si si-a scos aproape toate clipurile oficiale de pe Youtube.

Conform The Telegraph, este vorba despre Prince, care nu a oferit, deocamdata, o explicatie pentru aceste masuri neobisnuite. Pe de alta parte, trebuie remarcat ca ultimele sale doua albume, care au fost lansate simultan in septembrie, pot fi ascultate in continuare pe platforma de streaming media Spotify.
Prince a intrat pe retelele de socializare media pentru a-si promova cele mai noi albume, insa si-a ascuns cu greu lipsa de entuzism. In luna octombrie, el a organizat o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Facebook, insa dupa cateva ore de intrebari, artistul a raspuns doar la … una singura, oferind un link la un articol.

Prince a fost recompensat de-a lungul timpului cu 7 premii Grammy, 4 premii MTV si un Oscar (pentru coloana sonora din “Purple rain”).

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?