FEMEIA CARE CEREA MITĂ DE LA BADANTELE ROMÂNCE A FOST CONDAMNATĂ

Cerea bani de la badantele românce

Stefania Atti se folosea de funcția pe care o avea la Oficiul de Muncă și cerea româncelor diferite sume de bani pentru a le găsi joburi.

 

O italiancă a fost condamnată pentru că cerea mită de la viitoarele badante românce. Potrivit actualitatea.it, Stefania Atti a fost găsită vinovată pentru dare de mită și calomnie. Pentru faptele sale, femeia a primit o pedeapsă de doi ani și două luni, acuzația principală fiind cea de luare de mită. Un an și patru luni a primit pentru calomnie, la care se adaugă interzicerea unor drepturi civile pe o perioadă de doi ani și două luni.

Conform sursei, pe lângă această pedeapsă italianca este obligată să despăgubească cele trei victime românce cu câte 10.000 de euro și să plătească pe deasupra și cheltuielile de judecată.

Sentința finală a fost dată la sfârșitul lunii ianuarie de către Tribunalul din Gorizia. Potrivit sursei, femeia a fost funcționară laOficiul de Muncă a Provinciei, la Ghișeul Îngrijitoare, din Monfalcone. Inculpata a fost acuzată de trei românce că le-ar fi pretins mită pentru a le găsi locuri de muncă în zonă.

 

Potrivit anchetatorilor, italianca Stefania Atti a fost ajutată de către către o altă îngrijitoare româncă, care îi recruta femei, românce doritoare a deveni badante. Îngrijitoarea care se ocupa de recuratarea femeilor a fost considerată ca fiind complicea lui Atti. Cu toate acestea, procurorul a subliniat că italianca nu a vorbit niciodată despre relația sa cu femeia care recruta posibile bandante. Avocatul italiencei a cerut achitarea clientei sale deoarece consideră că Stefania este acuzată cu probe indirecte, cu lipsa observării a dării de mită și totodată de inexistența materialului sechestrat. Acesta adaugă în apărarea italiencei faptul că nu a greșit cu absolut nimic. Stefania Atti nu făcea nimic altceva decât să completeze fișele femeilor care veneau să depună cerere pentru a îngriji vârstnici la domiciliu.

Cu toate încercările avocatului său, Tribunalul din Gorizia a găsit-o vinovată pe femeie. În aceste condiții, italianca va trebui să se supună sentinței finale și să plătească celor trei românce câte 10.000 de euro pentru acuzația de calomnie.

Anchetatorii nu știu câte femei au mai căzut victime acestei femei, care cerea bani în schimbul unui job.

sursa : ro.blastingnews.com

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2019 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?