LANSAREA noului IPHONE 6s! Primele imagini OFICIALE! E rose-gold!

LANSARE IPHONE 6S. Apple se pregăteşte de lansarea oficială a noii generaţii de smartphone-uri iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Pe 9 septembrie, americanii vor prezenta o inovaţie despre care spun că va revoluţiona industria gadgeturilor, urmând să rescrie standardele în materie de touch-screen

LANSARE IPHONE 6S. iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold au fost confirmate multumita unor surse din cadrul Apple, iar astazi avem una noua de la un producator de carcase. Producatorul de carcase pentru iPhone numit Spigen a lansat o noua linie de carcase pentru smartphone-urile Apple, confirmand existenta iPhone 6S rose gold si iPhone 6S Plus rose gold pentru care are o serie de carcase gandite special pentru aceasta noua culoare. –

LANSARE IPHONE 6S. Potrivit Phonearena, noua tehnologie cu patru senzori ”3D Touch” va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică. De exemplu, dacă un utilizator apasă puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Force Touch va fi utilizat, totodată, pentru a afișa mai rapid definiția unui cuvânt și pentru a salva o melodie într-un playlist.

LANSARE IPHONE 6S. Dincolo de 3D Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.
LANSARE IPHONE 6S. Senzorul va imbunătăţi performanţa camerei in conditii de luminozitate scazuta, altfel spus va face ca pozele facute pe intuneric sa iasa mult mai bine. Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, aceasta va fi una mult mai performanta.

LANSARE IPHONE 6S. Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.
LANSARE IPHONE 6S. iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

LANSARE IPHONE 6S. Sporul de performanţă va fi consistent mai ales în jocuri şi aplicaţiile de iOS. În plus, memoria de 2GB LPDDR4 va consuma cu aproape 50% mai puţină energie, fapt care va determina o creştere semnificativă a autonomiei.
In rest, noile telefoane vor include toate facilităţile prezente şi pe iPhone 6, de la Touch ID, NFC pentru Apple Pay, 802.11ac Wi-Fi, şi compatibilitatea 4g/LTE.

Cu noile telefoane, americanii cred că vor da lovitura, dovadă că au comandat producţia a 85-90 de milioane de unităţi. Comanda este una record, depăşind-o net pe cea de anul trecut, pentru seria iPhone 6.
LANSARE IPHONE 6S. Cei care au asteptat cu sufletul la gura data oficiala a lansarii noului Iphone au de ce sa se bucure!
LANSARE IPHONE 6S. Apple a comunicat oficial ca in a doua saptamana a lunii septembrie, mai exact pe 9 septembrie vor prezenta noul Iphone, cel care trebuie sa-l inlocuiasca pe actualul model Iphone 6/6+. Tot acum Apple va anunta si noua generatie iPad Pro, dar si, mai mult pentru piata americana, noul Apple TV.
VIDEO !!! VEZI AICI CUM ARATA NOUL IPHONE

 


Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?