Lucian Mindruta il acuza pe Adrian Iovan

Lucian Mindruta il acuza pe Adrian Iovan ca singurul vinovat de accidentul aviatic din Apuseni!

 

La 1 an de la tragicul accident din Muntii Apuseni, Lucian Mindruta il acuza pe Adrian Iovan ca fiind singurul responsabil de accident. Iata ce a postat Lucian pe facebook, in urma cu cateva zile!

“Apropos de accidentul din Apuseni: e o rusine felul in care se comunica si se trage de timp. In comunitatea zburatorilor toata lumea cu care am vorbit stie si toata lumea spune – dar in soapta – cine a fost de vina: Pilotul comandant. El este cel care a luat prognoza meteo proasta, el este cel care n-a aterizat la Sibiu dupa ce a trecut Carpatii cu givraj, el este cel care se afla, legal si moral, la comanda.

Si cand esti la comanda si gresesti, platesti. La noi insa nu se poate accepta adevarul. Noi n-avem decat aviatori eroi. Nu e voie sa fie mortul de vina. Nu e voie sa fie altceva decat nesansa uriasa, fenomenul ne-explicat, ghinionul istoric care ii urmareste pe romani din vremea lui Burebista.

Am si eu o intrebare: daca acum mintim si indisciplina unui pilot ii inspira si pe altii sa fie indisciplinati, nu cumva suntem la fel de criminali?

Ce spuneti? Da?

Ei bine, suntem deja. Pentru ca ultimii morti intr-o aparat de zbor, din cauza indisciplinei, nu sunt oamenii din avionul lui Iovan.

Sunt cei din elicopterul de la Siutghiol”, spune Lucian in postarea sa.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?