Prigoana a pierdut prima batalie cu Bahmu!

In urma cu cateva zile, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au intalnit in fata judecatorului, pentru ca acesta sa stabilesaca cu cine vor locui cei doi copii ai cuplului in timpul procesului de divort. Prigoana nu a pierdut custodia, insa copiii raman cu mama.

“Adriana a cerut ca domiciliul temporar al copiilor sa fie la mama, in apartamentul pe care i l-am dat si l-am renovat, iar instanta a admis. In rest, toate solicitarile ei au fost respinse. Nu am program de vizitare pentru ca nu banuiam ca se va ajunge aici si nu am solicitat unul. Voi deschide un alt proces in care sa cer acest drept. Custodia copiilor o avem impreuna, deci nu-mi fac probleme.

Nu ma duc in vizita la ei. Adriana se poate da cu capul de frigider si poate spune ca eu am lovit-o! Ea este o femeie fara scrupule, cu un caracter infect, ii place sa fabrice probe. Decizia judecatorilor nu o comentez. Nu pot sa fiu retardat mintal sa spun ca Adriana are blat cu judecatorul. De ce au luat hotararea aceasta, ei stiu.

Eu insa sunt constient de un singur lucru: in acest moment copiii mei stau intr-o cladire construita in 1920, o casa cu bulina rosie si risc seismic ridicat. La asta nu ma asteptam, intr-adevar, iar judecatorul stia acest lucru pentru ca am depus documentatie la dosar. In rest, ce sa zic, voi astepta ca instanta sa imi faca un program de vizitare. Pana atunci, imi vad copiii urmarind camerele video de la scoala, pentru ca de astazi baietii s-au intors la ore”, a declarat in exclusivitate Silviu Prigoana, pentru WOWbiz.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?