Android Authority / Noile flagship-uri ale celor de la Samsung, Galaxy S6 si S6 edge, au fost extrem de laudate atat de presa internationala, cat si de www.yoda.ro, dupa lansare si primele review-uri. Si pe buna dreptate – aspectul premium si produsul final fac din Galaxy S6 unul dintre cele mai bune smartphone-uri existente.

Se pare insa ca exista si cateva cazuri in care acestea vin cu probleme. Mai exact, cu camera telefonului, si ea considerata una dintre cele mai bune de pe piata. Conform unui nou thread pe Reddit, cativa utilizatori de Galaxy S6 au observat un punct mov pe toate fotografiile facute cu camera frontala. Nu este clar motivul, insa exista un numar destul de mare de oameni care au avut aceasta problema.

Primul utilizator din thread a descoperit problema aparand de nicaieri – cu cateva zile inainte, pozele facute cu camera frontala erau in regula. Deocamdata, nu se poate determina daca este o eroare cauzata de o problema software sau hardware. Si nici cat de raspandita este problema.

Unii utilizatori care au avut aceasta problema sustin ca poate fi rezolvata daca schimbi rezolutia camerei de la standardul 5MP la 3.8MP. Totusi, posibila rezolvare este departe de a fi satisfacatoare.