REGELE CIOABA a VRUT OUA de DINOZAUR

regele Cioabă a vopsit ouă de struţ

REGELE CIOABA a VRUT OUA de DINOZAUR dar nu a gasit pe INTERNET!

DORIN CIOABA, regele rromilor, a vrut cu ocazia Sarbatorilor Pascale sa puna pe masa ceva inedit. Astfel, CIOABA si-a cumparat oua de strut si le-a vopsit cu un trafalet sfintit. Liderul rromilor a marturisit ca ar fi vrut oua de dinozaur dar nu a gasit ‘pe tot internetul’!.
“Pentru prima oara o sa avem pe masa de Pasti oua de strut. M-am gandit ca la masa regelui trebuie sa fie cele mai mari si cele mai atractive produse. Si am cumparat unul pentru Florin si unul pentru Dorin, pentru printisorii nostri si am mai cumparat oua de prepelita. Am cautat de dinozaur, pe tot internetul si mi s-a spus ca de mii de ani n-au mai fost prin magazine”, a spus DORIN CIOABA pentru postul Romania TV.
Regele DORIN CIOABA este bucuros ca pentru prima oara alaturi de el la masa de Paste sunt si cei doi nepoti gemeni. Pentru ei a vopsit personal ouale de strut.
“A trebuit sa apelez la o tehnologie noua, dar sa ma si imprumut de la Patriarhul nostru si anume am luat trafaletul de la sfintit, pentru ca numai cu trafaletul pot sa-l vopsesc”, a declarat regele rromilor DORIN CIOABA.

“Pentru prima oară o să avem pe masa de Paşti oră de struţ. M-am gândit că la masa regelui trebuie să fie cele mai mari şi cele mai atractive produse. Şi am cumpărat unul pentru Florin şi unul pentru Dorin, pentru prinţişorii noştri şi am mai cumpărat ouă de prepeliţă. Am căutat de dinozaur, pe tot internetul şi mi s-a spus că de mii de ani n-au mai fost prin magazine”, a spus Dorin Cioabă.

Regele Cioabă este bucuros că pentru prima oară alături de el la masa de Paşte sunt şi cei doi nepoţi gemeni. Pentru ei a vopsit personal ouăle de struţ.

“A trebuit să apelez la o tehnologie nouă, dar să mă şi împrumut de la Patriarhul nostru şi anume am luat trafaletul de la sfinţit, pentru că numai cu trafaletul pot să-l vopsesc”, a declarat regele romilor.

La masa din ziua de Paşte, familia lui Dorin Cioabă va avea carne de miel, dar şi de porc.

“Mielul este piesa principală la masa de Paşti. La romi se taie de Crăciun porcul şi de Paşti, pentru că ei erau nomazi, plecau cu căruţele, trebuiau să meargă şi aşa îşi asigurau hrana pentru primăvară până îşi găseau un loc unde să stea şi de aceea noi trebuie să tăiem acum şi porc şi miel”, a explicat Cioabă.

În ziua de Paşte regele romilor merge la biserică, iar apoi se va înfrupta din preparatele pregătite împreună cu familia.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?