Richard Gere, cerșetor pe străzile din New York: Oamenii treceau pe lângă mine şi mă priveau cu dispreţ

Richard Gere

S-a costumat în cerşetor şi a ieşit pe străzile din New York, însă a rămas surprins de reacția oamenilor. Actorul american Richard Gere a rămas marcat de experiența pe care a trăit-o în timpul filmărilor ”Time out of mind”, în care interpretează rolul unuic cerșetor.

Și-a intrat în rol chiar și când a ieșit să se plimbe pe străzile din New York, îmbrăcat ca o persoană fără adăpost, căutând prin gunoaie. A fost uimit să vadă că puțini au fost cei care s-au oprit să îi ofere ceva de mâncare.

“Când am mers deghizat în persoană fără adăpost prin New York, nimeni nu m-a băgat în seamă. Am simţit ce înseamnă să fii un om fără adăpost. Oamenii treceau pe lângă mine şi mă priveau cu dispreţ. Doar o femeie mi-a dat ceva de mâncare. A fost o experienţă pe care nu o să o uit niciodată. De multe ori, uităm cât de binecuvântaţi suntem, nu ar trebui să luăm de bun acest lucru. Dacă putem să ajutăm pe cineva care are nevoie, ar trebui să o facem. După filmare, am dat mâncare şi câte 100 de dolari tuturor oamenilor fără adăpost pe care i-am întâlnit. Au plâns şi au fost recunoscători. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, a scris actorul american pe Facebook.

Postarea s-a a strâns mii de like-uri și share-uri în căteva zile.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2019 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |    |   ABCMolise  |

 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Sari la bara de unelte