Simona nu se aştepta la aşa ceva. Ce a declarat acum Serena, la 3 luni după ce spusese că Halep va fi noul număr 1 mondial

La finalul lui octombrie 2014, Simona disputa finala Turneului Campioanelor contra Serenei Williams.Halep a pierdut atunci cu 3-6, 0-6, dar la final, americanca a lăudat-o şi i-a transmis că poate să devină numărul 1 mondial. Între timp, Serena şi-a schimbat opţiunile.

Simona a avut un parcurs excelent la turneul campioanelor, unde a învins-o categoric în faza grupelor pe Serena Williams, numărul 1 mondial. A fost prima victorie din carieră în faţa jucătoarei de 33 de ani. Cele două s-au întâlnit şi în finală, dar Simona n-a mai reuşit să repete performanţa din grupe.

Totuşi, la festivitatea de premiere, Serena a ţinut să-i adreseze câteva cuvinte frumoase, mai ales că datorită Simonei a reuşit să treacă de grupe: “Serena mi-a spus acolo, pe podium, că vrea să facă o poză cu viitorul nr. 1 mondial şi că mama ei face poză. A fost o glumă foarte frumoasă şi eu m-am bucurat că mi-a spus acest lucru”, a dezvăluit Simona.

La 3 luni de la acea afirmaţie, Serena a rămas impresionată de o altă jucătoare. Este vorba despre compatrioata Madison Keys (19 ani), adversară de care a trecut în semifinale la Australian Open. După meci, Serena Williams a declarat că Madison Keys ar putea deveni numărul 1 mondial.

“Cred că poate să devină cea mai bună din lume. La felul cum a jucat astăzi, categoric poate să devină numărul 1 mondial. Are dorinţa de a fi cea mai bună şi asta contează cel mai mult. Am fost impresionată de abilitatea ei de a rămâne în joc şi n-a renunţat până la final. Iar asta este o mare calitate pe care o are”, a declarat Serena, conform Herald Sun.

Serena Williams a trecut în semifinale cu 7-6 (5), 6-2 de Madison Keys şi în finală va juca împotriva Mariei Şarapova, care a învins-o cu 6-3, 6-2 pe Ekaterina Makarova.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?