Unul dintre bărbații evadați din secția 19 Poliție din București ar fi participat la furtul de bijuterii de pe autostrada A1

Unul dintre bărbații evadați din secția 19 Poliție din București ar fi participat la furtul de bijuterii de pe autostrada A1

 

Unul dintre bărbații evadați, în 6 martie,  din Secția 19 dinBucurești ar fi participat la jaful comis în urmă cu 5 ani, peautostrada A1 asupra unei mașini cu bijuterii.

Polițiștii argeșeni și-au dat seama de acest lucru după evadarea sa și vor cere acum arestarea preventivă a luiRenato Marius Tuli.

Inițial, el se afla în arest pentru infracțiuni informatice și a captat atenția presei la începutul lunii martie, atunci când a fugit din arest, alături de un alt bărbat.      Ambii au fost însă prinși.

În august 2011, mai multe persoane cu feţele acoperite au oprit, pe autostrada A 1, un autoturism care transporta 22 de kilograme de bijuterii, în valoare de aproximativ 600.000 de euro.  Victimele au fost amenințate cu pistolul, iar hoții au furat aurul, două telefoane mobile şi cheile autoturismului.

Bijuteriile aparţineau unei firme bucureștene, administrată de un cetăţean turc.

Până acum fuseseră identificați 3 suspecți în acest caz: unul a fost condamnat, altul este arestat preventiv, iar al treilea este de negăsit.

Polițștii cred că la jaf a participa și un al patrulea bărbat – nimeni altul decât Renato Marius Tuli – unul dintre bărbații evadați, în data de 6 martie, din secția 19 din București.

Polițiștii vor cere acum arestarea sa preventivă și în dosarul jafului de pe autostradă.

Amintim, el a fugit din arest împreună cu un alt bărbat. Ambii au fost însă prinși la scurt timp.  În acest caz, a fost reținută și soția lui Renato Marius Tuli –bănuită că i-a ajutat.

Sursa : EuropaFM

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2019 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |    |   ABCMolise  |

 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Sari la bara de unelte