Vanghelie, scos de mascati din locuinta

Vanghelie

Vanghelie, scos de mascati din locuinta! Perchezitii la Primaria Sectorului 5 si la resedinta primarului

La sediul Primariei Sectorului 5 si la locuinta primarului Marian Vanghelie au avut loc perchezitii in cursul zilei de joi. DNA a instrumentat un dosar cu privire la atribuirea de contracte publice in mod ilegal.

Primarul sectorului 5 a fost scos de mascati din locuinta sa, joi, dupa ce autoritatile au descins timp de cinci ore perchezitii in imobilul lui Marian Vanghelie. Acesta a fost transportat la sediul Primariei, aici anand loc o alta serie de perchezitii. Dupa incheierea acestor proceduri, primarul va fi dus la DNA pentru a fi audiat.

Marian Vanghelie a plecat de la resedinta, in duba politistilor, pentru a fi dus la sediul Primariei Sectorului 5, pentru a fi prezent la perchezitiile ce aveau loc in cladirea acestei institutii.

“Este dus spre cea de-a doua locaţie, unde se va face o percheziţie imobiliară, la sediul Primăriei Sectorului 5. Ulterior finalizării procedurii va fi însoţit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Procurorii au venit cu un mandat şi cu o autorizaţie de la judecător în vederea identificării anumitor documente sau a altor probe ce ar putea fi interesate în cauză şi folosite de către procurori în suspiciunile pe care aceştia le au cu referire la acuzaţiile aduse până la acest moment”, a spus avocatul lui Marian Vanghelie, Cristian Ene.

Procurorii DNA au confiscat din locuinta lui Marian Vanghelie sase ceasuri, dar si documente pentru un teren ce apartine fostei soacre a primarului, potrivit avocatului Cezar Bivolaru.

“Nu ştiu de ce s-au solicitat asemenea obiecte. Le-au căutat, iar domnul primar le-a predat. Sunt ceasuri care oricum apar în declaraţiile lui de avere începând cu anul 2000, pe care le puteţi găsi pe site. (…) Ceasurile sunt cumpărate de domnul primar. E vorba de cinci sau şase ceasuri”, a spus avocatul primarului sectorului 5.

Sursa: Mediafax.ro

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?