Veste bună pentru Elena Udrea

Elena Udrea

Ruxandra Dragomir a scris un nou mesaj pe o reţea de socializare referitor la Elena Udrea. Se pare că Poliţia Română a renunţat să o oblige pe Elena Udrea să efectueze controlul ginecologic.

Elena Udrea urma să fie dusă, în cătuşe, la spitalul Dimitrie Gerota pentru a fi supusă unui control ginecologic, împotriva voinţei ei. Poliţia Capitalei a transmis că potrivit legii „controlul ginecologic face parte din totalul examenelor medicale”, la care are dreptul persoana aflată în arest, dar dacă persoana respectivă nu doreşte acest lucru, controlul nu va fi efectuat.

Ruxandra Dragomir, preşedintele organizaţiei de femei a PMP, a scris pe Facebook că Poliţia a renunţat la această procedură. „M-a bucurat să văd că Poliţia Capitalei a renunţat la ideea absolut barbară de a o obliga pe Elena Udrea să meargă forţat la ginecolog. Probabil, şi-au dat şi ei seama de penibilul situaţiei. Cred însă că norocul Elenei Udrea s-a numit faptul că a putut să comunice. Cu siguranţă, în cazul altor femei, această regulă deloc placuta s-a aplicat împotriva voinţei lor. Asta întăreşte impresia că acest sistem funcţionează cu scopul de a „mutila sufleteşte” şi de a-i forţa pe cei care se află în arest să accepte să recunoască absolut orice cu gândul că poate scapă de-acolo. Seamănă puţin cu inchiziţia şi arată că există motive destul de întemeiate pentru care România pierde procese pe bandă rulantă la CEDO.

Orice om cu discernământ poate observa că nu există dovezi împotriva Elenei, doar denunţurile unor oameni lipsiţi de caracter, şi se încearcă prin astfel de mijloace represive timorarea ei. Nu vor reuşi. Elena este cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Comportamentul din Parlament a domnului Vosganian confirma aceasta declaratie a mea. Si nu pot tolera sau trece cu vederea proaspatul vot din Parlament in cazul Borbely tot in ,România lucrului bine făcut’. Elena poate da oricând clasă bărbaţilor politicii româneşti şi sunt sigură că va reuşi să treacă peste aceste umilinţe nedrepte la care este supusă şi îşi va dovedi nevinovăţia”, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.
Luna trecută, Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile pentru fapte de corupţie în dosarul „Microsoft”, iar în dosarul „Gala Bute”, fostul ministru e acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?