VIDEO / Ai să râzi cu lacrimi! Căţelul ăsta se crede femeie

Căţelul ăsta se crede femeie

Distracţie garantată! Un căţel a devenit celebru pe internet datorită pasiunii pe care o are pentru portul feminin. Obişnuit să poarte haine de copii, patrupedul a împrumutat atât mersul cât şi mimica stăpânei sale, încercând să arate ca o adevărată domnişoară.

 

Un căţel care se crede femeie a făcut deliciul tuturor internauţilor. Îmbrăcat în fustiţă sacou, căciulă pe cap şi ghiozdan în spate, patrupedul defilează pe străzile din sud-estul Chinei mândru de felul în care arată. Stăpânii căţelului spun că acesta este antrenat special şi că poate parcurge astfel distanţe destul de lungi.

“Chiar dacă poartă fustă şi pălărie este un mascul, în vârstă de un an, dar a ales să poarte fustă pentru că este mult mai comodă pentru un căţel. Mi-a luat două luni ca să-l antrenez şi în afară de unele critici ocazionale el chiar se bucură de el însuşi. El poate să meargă pe picioarele din spate până la 2 km fără a simţi nevoia să se coboare în patru lăbuţe timp de 4 ore”, a declarat stăpâna patrupedului, Zhu Tai, în vârstă de 43 de ani.

Lasa un comentariu :

Comentarii

CONTACT

RADIO247FM , Mereu alaturi de tine .

Ne puteti trimite un e-mail și vă vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sending

©2018 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |   ListPlay  |   ABCMolise  |  MEDIA PRO ITALY

 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?