RADIO247FM - JUST MUSIC , NOTHING ELSE

Un radio pentru toti . Pagina dedicata muzicii dance romanesti si internationale

Mesaje si Preferinte

Dj Suru In The mix
RADIO247FM ANDROID

Pe numele de Suru Romulus Virgil născut la Focșani 17.03.1985 la vârsta de 17 ani face cunoștință pentru prima oara cu un dublu player Gemeni cd 240 acest lucru având loc la o Discoteca pe atunci cu nu numele de Toxic, plăcerea de a se face cunoscut a început sa devina ambiție, ajungând la Club EXtrem unde colaborează cu Dj Banana pentru aproape 1 an. Dupa ce a avut foarte multe de învățat a început sa colinde în diferite Cluburi pana ajunge în CLUB MUSICBOX Blidari unde il cunoaște pe Dj MaX prin care a învață și mai bine arta mixatului cât si ce însemnă sa fi un bun MC.

Nu la multe vreme după devine DJ rezident la Club Hypnotic unde are plăcerea de a cunoaște pe SmaX, Bisky si K-Flow adică Future Underground cu care urca si pe scena de la Focșani de 9 mai 2011 , după acesta reușită urmează Festivalul Bachus 2011.

In același an Dj Suru si K-Flow ajung si la TVR 1 la emisiunea „Vara, Fete si Vedete” pe lângă toate acestea au mai fost chemați la concerte prin Mall-uri cât si prin Cluburi. In 2012 Dj suru termina colaborarea cu Future Underground cât si cu Clubul la care era rezident ajungând la o colaborare cu un alt club „BROTHER’s”, în acest timp il cunoaște pe Tazz „PERCUTIOINISTUL” având in proiect 2012-2013 aducerea pe piața a muzici dj-live percussion, din 2013-2014 emite live la Radio247FM , absolvent la școala de deejay (2015) Dj High Way in care diploma de dj si ce va urma …..

voteaza dj-ul tau preferat

..

©2020 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |    |   ABCMolise  |