DACA DORITI SA SUSTINETI ACEST POST DE RADIO ,  SCRIETI PE ADRESA DE  MAIL : [email protected]

RADIO247FM - JUST MUSIC , NOTHING ELSE

RADIO247FM a fost infiintat pentru cei care iubesc muzica .

Multi dintre voi nu stiti cum se intretine un radio online. Sunt sume importante pe care le cheltuim lunar din propriile buzunare pentru a va face zilele mai frumoase. Serverele, hostingul nu sunt gratuite din pacate si costa.

Totul costa asta inseamna ca numai voi ne puteti ajuta sa intretinem acest post de radio sa functioneze in continuare.

RADIO247FM este un radio non-profit.

Numai cu ajutorul vostru vom reusi sa mentinem in continuare acest superb post de radio in care am investit timp si munca din viata noastra. A venit si randul nostru sa apelam la voi,la ascultatorii nostri.

VREI SA NE SUSTII PROIECTUL ?

Daca doresti ca acest post de radio sa ramana in continuare in lumea internetului nu mai sta pe ganduri ajuta-ne chiar acum. Chiar si cea mai mica suma ne poate fi de folos, poti deveni chiar tu ascultatorul nostru de sprijin. Tot ce facem pentru voi este din pura placere si distractie, ne place ca lumea care ne asculta sa fie fericita, sa aibe macar un moment de bucurie atunci cand ne asculta si sa se simta bine dupa o zi de lucru dificila si stres. De asemenea am infiintat acest post de radio pentru rudele plecate in afara, puteti fi mai aproape cu ajutorul nostru, distrandu-va impreuna la RADIO247FM si ascultand muzica care va place.

Mult succes si auditie cat mai placuta.
Salutari, echipa RADIO247FM

RADIO247FM - JUST MUSIC , NOTHING ELSE

©2020 RADIO247FM . Toate drepturile Rezervate

*****************************************************************

Myrohost  |    |   ABCMolise  |